Skaistumkopšanas rīks, kas izcili kalpos zivs filejas asaku izņemšanai

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Asaka no laša filejas. Ilustratīvs attēls.
Asaka no laša filejas. Ilustratīvs attēls. Foto: Narsil/Shutterstock.com

Laša fileja iegūta, bet, ak tavu nelaimi, – tā mūžīgā strīpiņa ar asakām nekur nav pazudusi. Skaidrojam, kā no tām vienkārši atbrīvoties un kāds saimniecībā esošs priekšmets būs izcils palīgs.

Ir nopērkamas speciālas pincetes, kas paredzēta zivs atbrīvošanai no asakām. Vizuāli tās mēdz mazliet atšķirties, bet klasiskākais veids ir redzams attēlā zemāk. 

Zivs asaku izņemšanas pincete. Ilustratīvs attēls.
Zivs asaku izņemšanas pincete. Ilustratīvs attēls. Foto: Joerg Beuge/Shutterstock.com

Rīka darbības princips ir vienkāršs – saķert asaku ar pinceti un, pieturot fileju, izvilkt ārā. 

Vai šis instruments tev neko neatgādina? Dāmas tādu noteikti zina, visdrīzāk, katrai mājās tāds ir - uzacu formas uzturēšanai. 

Mājienu saprati pareizi – arī ar pinceti, kas paredzēta primāri skaistumkopšanai, var izcili izlīdzēties reizēs, kad no zivs filejas gabala jāizdabū pēdējās asakas, no kurām tikai mazi galiņi rēgojas ārā. 

@cristina_maria_curp Don’t knock it until you try it! #debone #debonefish #salmon #kitchenhack #foodhack #foodtok ♬ Cradles - Jason Disik

Obligāts nosacījums – pirms un pēc lietošanas pincete ir kārtīgi jānomazgā. Vēlams pat dezinficēt, īpaši pēc tam, kad pēc zivs apstrādes pincete atkal tiks lietota skaistumkopšanai.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu