Rīzas Viterspūnas sniega kafija raisa plašas diskusijas (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok, Reuters/Scanpix, Receptes.lv kolāža

5,4 miljonus reižu ir skatīts Holivudas aktrises Rīzas Viterspūnas vietnē "TikTok" ievietotais video, kurā viņa gatavo kafijas dzērienu, kura pamatā kāds ziemīgs produkts – sniegs. 

Auksta kafija vai kafija ar ledu mūsdienu pasaulē ir ļoti populārs dzēriens, jo īpaši vasaras sezonā, tāpēc varētu šķist, kas tad tik pārsteidzošs ir Holivudas aktrises receptē. 

Fakts, ka ledus vietā tiek izmantots sniegs, kuru aktrise krūzītēs iepilda, kā redzams video, no apsniguša grila, ko pati apstiprina, rada plašas diskusijas komentētāju vidū par to, cik tas ir droši veselībai.

Komentētāji neslēpa savu sašutumu, ka aktrise krūzēs pildījusi sniegu un to ēdusi, norādot, ka tas noteikti nav tīrs, to ēdot var saslimt u.tml.

Taču bija arī komentētāji, kas izrādīja sašutumu un vaicāja, vai citi patiesi nekad nav ēduši sniegu, kaut vai bērnībā, akcentējot, ka tas nav ikdienas uzturs, bet viena reize jau nekādu kaitējumu nenodarīs.

Sniegs, šokolādes un karameļu krēms un auksta kafija – sniega dzēriena sastāvdaļas un, lūk, arī pats video, kas skatīts 5,4 miljonus reižu un ir saņēmis vairāk nekā 5500 komentārus:

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Aktrise nepalika atbildes video parādā tiem, kas komentāros rakstījuši par to, ka sniegs var būt ļoti netīrs un pievienojusi video ar caurspīdīgu krūzi, kurā izkausēts sniegs, norādot, ka tas ir tīrs.

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound - Reese Witherspoon

Papildus tam Rīza Viterspūna dalījās ar īsiem stāstiem par savu bērnību, kurā ūdeni ir dzērusi no krāna nevis kā īpaši filtrētu un vasarās pat no šļūtenes.

Aktrise arī uzsvēra, ka dzīvo vienreiz un dzēriens esot izdevies patiesi gards.

Mēs aicinām katram pašam izvērtēt nepieciešamību šādu recepti atkārtot, apzinoties, ka pēc ilgāka laika uzsnidzis sniegs var saturēt piesārņojumu, kā arī tā tīrība dažādās vietās (piemēram, pilsētā vai lauku sētā) var atšķirties, apkārtējās vides ietekmē.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu