Kuldīgā ražota "hard" kombuča saņēmusi pirmo vietu konkursā "World Kombucha Awards 2023"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Kombuča. Ilustratīvs attēls.
Kombuča. Ilustratīvs attēls. Foto: Olga Ilina/Shutterstock.com

Uzņēmums no Latvijas, Kuldīgas ir "The World Kombucha Awards" saņēmis pirmo vietu kategorijā "Hard" kombuča jeb alkoholiskais kokteilis. Apsveicam!

Kas ir kombuča? Tas ir raudzēts dzēriens, kura pamatā ir četras sastāvdaļas: tēja, ūdens, cukurs un tējas sēne. Lai dažādotu piedāvājumu, kombuču papildina ar visdažādākajām garšām, kā arī gatavo alkoholiskos kokteiļus.

"The World Kombucha Awards" žūrija vērtēja kombučas pieteikumus divās lielajās kategorijās: garša un dizains.

Uzņēmums "Rudy's Kombucha" no Kuldīgas saņēma pirmo vietu garšu sacensībā "Hard kombucha" jeb alkoholiskās kombučas kategorijā.

Vēl dzērieni garšu kategorijā tika vērtēti šādos kritērijos: oriģinālā kombuča, ar vienu augli, augļu mikss, augu, ingvera, kafijas un vēl citās garšās.

Ar visām kategorijām un to godalgoto vietu saņēmējiem var iepazīties konkursa oficiālajā mājas lapā.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA. NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu