Video Kā sagriezt vienādi biezas siera šķēles?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Siera griešanas process. Ilustratīvs attēls.
Siera griešanas process. Ilustratīvs attēls. Foto: Zivica Kerkez/shutterstock.com

Cilvēki ēd vispirms ar acīm, tāpēc ēdiena glīta pasniegšana nav mazsvarīga. Ja esi cilvēks, kuram ar acumēru tā švakāk un parasti, griežot sieru, katra šķēle ir citā biezumā, šis padoms ir kā radīts tev!

Ne visai simpātiski izskatās siera plate, ja viena veida siers ir sagriezts atšķirīga biezuma šķēlēs. Un patiesi ne visi cilvēki ir apveltīti ar labu acumēru un trāpīgumu. Tomēr ir vairāki veidi, kā tikt pie skaistām šķēlītēm.

Pirmkārt, vari iegādāties sieru, kas jau sagriezts šķēlēs, bet jāņem vērā, ka ne visus sierus iespējams iegādāties jau sagrieztus, kā arī par to nereti nākas krietni pārmaksāt.

Otrkārt, ir iespēja izmantot siera nazi, bet ņem vērā, ka siera šķēļu biezumu kontrolēs naža iespējas, kā arī ir jāuztrenē iemaņas veiklai un veiksmīgai šī rīka lietošanai, lai šķēlītes būtu vienādas.

Foto: Peter Zijlstra/Shutterstock.com

Treškārt, vari izmantot dakšiņu, lai atzīmētu vietas, kur jāgriež, un katra šķēle būtu vienādi bieza. Te gan atceries, ka jāizvēlas arī atbilstoša veida un izmēra nazis, lai nav tā, ka viens šķēles gals ir viena biezuma, bet otrs cita.

Noskaties video:

@convinoboard Perfect cheese slices every single time! 🧀🍴 #cheesetok #foodie #foodhack #lifehack ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu