Foto Jauns nakts tirgus Vidzemes tirgū (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Jānis Bērziņš / Janis Berzins Photography

Ar plašu tirgotāju un apmeklētāju skaitu19. jūlijā, Vidzemes tirgū tika atsākta tirdzniecība vakara stundās. Nakts tirgus pulcēja dažādus vietējos zemniekus un mājražotājus, ar ievērojami plašāku sortimenta nekā ierasts redzēt nakts tirgū.

Pirmajā tirdzniecības dienā savu dalību bija pieteikuši 20 tirgotāji. To vidū - zemnieku saimniecības ar pašu audzētiem dārzeņiem, kā arī mājražotāji ar dažādiem pārtikas produktiem. “Šis ir ļoti labs sākums jaunai tradīcijai ceļā uz Vidzemes tirgus atdzimšanu. Mēs aktīvi strādājam, lai ar laiku varētu piedāvāt arvien plašāku aktivitāšu klāstu šajā teritorijā,” stāsta SIA “Rīgas Nami” valdes priekšsēdētāja Baiba Beatrise Sleže.

Šobrīd vēl ir pieejami vairāki desmiti tirdzniecības vietu, tāpēc tirgus organizatori gaida pievienojamies vēl ne tikai jaunus tirgotājus, bet arī izbraukuma ēdinātājus, lai Vidzemes tirgus reizi nedēļā kļūtu par iecienītu atpūtas vietu visai ģimenei.

Būtiski, ka tirdzniecību vakara stundās Vidzemes tirgū var nodrošināt arī sliktos laikapstākļos, tirdzniecību pārceļot uz kādu no angāriem vai nojumēm.

Šobrīd Vidzemes tirgus atvērts katru dienu no plkst. 7.00 līdz 20.00, bet tirgošanās nakts tirgū notiek katru trešdienu no plkst. 18.00 līdz 22.00. Pieaugot tirgotāju un pircēju interesei, vakara tirgošanās dienu skaitu būs iespējams palielināt.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu