Izcils piknika papildinājums: zemenes saulē kausētā šokolādē

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Zemene šokolādē
Zemene šokolādē Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video

Sagatavot zemenes šokolādē un ņemt līdzi kādā kārbiņā nav laba ideja, jo šmuce vien sanāks - šokolāde izkusīs, ogas salips un nekāda prieka. Taču sociālajos tīklos cilvēki dalās ar savu piknika pieredzi, kurā bauda zemenes, iemērktas kausētā šokolādē. Kā?

Sarūpē nomazgātas ogas, iecienītāko šokolādi un izvēlies piknikam siltu, saulainu dienu, jo tieši saule būs tā, kas šokolādi izkausēs, un tu varēsi baudīt ne tikai zemenes ar šokolādi, bet arī pašu procesu - tās šokolāde izmērcējot.

Kādā video norādīts, ka tumšās šokolādes izkušanai nepieciešams vairāk laika nekā piena šokolādes, bet aptuveni 20 minūtēs tā izkūst un ir gatava baudīšanai.

Starp citu - vari izvēlēties arī citas ogas un augļus, kas tev šķiet saderīgi ar šokolādi.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu