Dženifera Anistone atklāj savu iecienīto salātu recepti

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Reuters/ScanPix, Shutterstock.com, Receptes.lv kolāža

Pērn vietni TikTok pārņēma it kā Holivudas aktrises Dženiferas Anistones iecienītāko salātu recepte, kurus viņa labprāt baudījusi vēl tolaik, kad vēl tikai uzņemts seriāls "Draugi", taču aktrise to noliegusi un beidzot atklājusi, kādi salāti viņai patiesi garšo.

Recepte, kura pērn bija padarīta par it kā Anistones salātiem, guva miljoniem skatījumu dažādos lietotāju profilos vietnē "TikTok", tomēr ar pašu aktrisi tiem saistība teju nekāda.

Neīstie Dženiferas Anistones salāti tika pagatavoti no bulgura, turku zirņiem, svaiga gurķa, sarkanā sīpola, fetas siera, sasmalcinātiem zaļumiem, pistācijām, papildināti ar eļļu un citrona sulu.

@thesaladlab Jennifer Aniston Style Viral Friends #Salad #SaladsOfTiktok #thesaladlab #Friends #JenniferAniston #BasilInsteadOfMint #Yum #LaCrema #Chardonnay #Easyrecipe #MealPrep ♬ As It Was - Harry Styles

Vēl vairāk, kādā intervijā žurnālam "Elle" aktrise norādīja, ka nekad salātiem nepievienotu tik daudz turku zirņu, jo tas nav labi gremošanai.

Intervijā "Today", stāstot par savām fiziskajām aktivitātēm, aktrise beidzot atklāja arī savu iecienīto salātu sastāvu. 

Kā viņa pati apgalvo, viņa nav romiešu salātlapu cienītāja, tāpēc priekšroku dod sviesta salātiem (kas līdzīgi mūsu parastajiem dārza lapu salātiem).

Sastāvdaļu sarakstu papildina sēnes, dīgsti, tomāti, avokado, Kalamatas olīvas, noteikti siers - parmezāns, pekorīno vai feta, mandeļu skaidiņas, saulespuķu sēklas un ola - vārīta vai plaucēta.

Mērcei izvēlas eļļas un etiķa sajaukumu vai ranča mērci.

"Es neesmu romiešu salātu fane," Anistone teica intervijā "Today". "Man patīk pievienot nedaudz sēņu. Man garšo dīgsti. Nedaudz arī tomāts vajadzīgs. Avokado, Kalamatas olīvas, vienmēr kāds siers — nekad neatteikšos no siera. Es pievienošu sagrieztu parmezānu, pekorino, fetu vai visus! Sagrieztas mandeles, saulespuķu sēklas."

Un ola ir kā noslēdzošais elements.

Aktrise arī norāda, ka neēd tikai vienus salātus. Kā arī ļauj sev notiesāt gan frī kartupeļus, gan burgeru, picu vai meksikāņu ēdienu, paskaidrojot: "Ir jābūt balansam."

Izmēģini aktrises iecienītākos produktus pārvērst salātos arī tu!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu