Nekrāj lūžņus virtuvē: vecā panna noderēs labdarībai (3)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Veca panna. Ilustratīvs attēls.
Veca panna. Ilustratīvs attēls. Foto: hacohob/Shutterstock.com

Jau iepriekš ziņojām par virtuves piederumu ražotāja SIA "Fissman" akciju, kurā iedzīvotāji līdz aprīļa beigām varēja nodot vecu pannu vai katlu, saņemot atlaidi jaunu iegādei. Lielās atsaucības dēļ akcija pagarināta līdz maija beigām.

Šogad mēneša laikā iedzīvotāji atnesuši uz ražotāja “Fissman” veikaliem nodošanai pārstrādei rekordlielu apjomu - ap sešām tonnām metāla virtuves piederumu. Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, ekoloģiskā kampaņa vides piesārņojuma mazināšanai tiek pagarināta līdz 31.maijam.

Iedzīvotāji tiek aicināti neizmest nolietotos dzelzs, alumīnija, čuguna un nerūsējošā tērauda virtuves piederumus – pannas, katlus, tējkannas u.tml., bet nogādāt tos uz ”Fissman” veikaliem, pretī saņemot iespēju iegādāties jaunu pannu vai katlu par puscenu. Nodot pārstrādei var jebkura ražotāja, izmēra un veida piederumus. Utilizāciju nodrošina metāllūžņu savākšanās uzņēmums “Tolmets”. Līdzekļi, kas iegūti metāla pārstrādē, tiks pārskaitīti labdarības organizācijai “Ziedot.lv”.

Foto: Publicitātes foto

Iepriekšējās akcijās četru gadu laikā kopā bija izdevies savākt un utilizēt 15 tonnas metāla priekšmetu. “Tāpat kā līdz šim, lielākā daļa atnesto piederumu ir pannas, otrajā vietā pēc apjoma – katli. Cilvēki veduši traukus arī no tādām attālām pilsētām kā Liepāja. Kampaņu turpinām vēl līdz 31.05.2023. un atgādinām, ka attiecībā uz “Fissman” zīmola pannām - tās arī pēc divu un vairāk gadu lietošanas var nest uz mūsu veikaliem un samainīt pret jaunu pannu, saņemot 50% atlaidi,” stāsta “Fissman” Latvijas filiāles direktore Kristīne Ginķo.

Komentāri (3)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu