Līdz aprīļa beigām iespējams par brīvu utilizēt metāla virtuves piederumus

TVNET/LETA
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Katli. Ilustratīvs foto.
Katli. Ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Līdz aprīļa beigām virtuves piederumu ražotājs SIA "Fissman" organizē ikgadējo akciju, kurā iedzīvotāji bezmaksas var utilizēt metāla virtuves piederumus, informē kompānijā.

Akcijas laikā līdz 30.aprīlim "Fissman" veikalos tirdzniecības centros "Origo", "Akropole Alfa", "Mols", "Sāga", "Damme" un "Domina" var nodot nevajadzīgos metāla, alumīnija, čuguna un nerūsējošā tērauda virtuves piederumus. Nodot pārstrādei var jebkura ražotāja, izmēra un veida pannas, katlus un citus piederumus.

Utilizāciju nodrošinās SIA "Tolmets".

Līdzekļi, kas iegūti metāla pārstrādē, tiks ziedoti labdarības organizācijai "Ziedot.lv", kas šo naudu pēc saviem ieskatiem tālāk novirzīs atbalstam.

Uzņēmumā norāda, ka četru gadu laikā "Fissman" akcijā utilizējis 15 tonnas metāla virtuves piederumu.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Fissman" 2021.gadā strādāja ar 954 276 eiro apgrozījumu, kas ir par 9% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa bija 98 250 eiro, pretstatā zaudējumiem 2020.gadā. Finanšu informācija par 2022.gadu vēl nav publiskota.

"Fissman" reģistrēts 2016.gadā, un tā pamatkapitāls ir 99 000 eiro. Uzņēmums vienlīdzīgās daļās pieder Krievijas pilsonim Jurijam Isajevam un Ukrainas pilsonei Innai Ilienko.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu