Lielākā aplamība, gatavojot kuskusu (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Kuskuss. Ilustratīvs attēls.
Kuskuss. Ilustratīvs attēls. Foto: Anneka/Shutterstock.com

Kuskuss ir rupji kapāti kviešu graudi, kas apviļāti kviešu miltos. Tas ir tradicionāls Ziemeļāfrikas produkts, kurš nu ir populārs teju katrā pasaules malā.

Ļoti ātri un vienkārši pagatavojams - tie noteikti ir vieni no kuskusa lielākajiem bonusiem, bet ir kāds bet.

Kuskusam, ja to izvāra plikā ūdenī, ir pliekana un neizteiksmīga garša.

Tā arī ir lielākā kļūda, ko visbiežāk pieļauj tie, kas kuskusu gatavo pirmo reizi, un vairāk nemaz nemēģina, jo ir vīlušies.

Vienkāršākais - pievienot ūdenim vismaz sāli, bet ideālā versijā papildināt ar aromātisku garšvielu buķeti, vai, ja ir iespēja, kuskusu gatavot buljonā.

Kā arī noteikti atceries par pasniegšanu ar visdažādākajiem dārzeņiem, gaļām un arī zivi, jūras veltēm.

Receptes iedvesmai atradīsi te:

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu