Oriģināls veids, kā pasniegt uzkodas

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmumi no Tiktok un Instagram video, Receptes.lv kolāža

Visdažādākajos svētkos ļoti labprāt galdā ceļam mazas uzkodiņas, kas neprasa nekādu gatavošanu, tikai glītu izkārtošanu: olīvas, dažādi sieri, mazie tomātiņi, gurķīši, vītinātas gaļas, desas. 

Klasiski visu kārtojam dažāda izmēra bļodiņās, šķīvīšos vai uz servēšanas dēļa, bet vietnēs  "TikTok" un "Instagram" atrodami fantastiski grezna uzkodu pasniegšana - eglītes formā, kas pilnīgi noteikti iederas decembrī!

Tev vajadzēs stingru konusu, koka irbulīšus un pašas uzkodas, kuras vari izvēlēties pēc sirds patikas.

Vienā no video tiek izmantots putuplasta konuss, kuru aptin ar ietinamo vai cepamo papīru, lai ievērotu higiēnas prasības. Un tad jau atliek tikai apbruņoties ar lielu daudzumu koka irbulīšu, pacietību, uzkodām un radošumu, lai uzkodu eglīte pēc iespējas krāšņāka.

Tā kā lielai daļai cilvēku tomēr putuplasta konusu nav pie rokas, bet cepamais papīrs un folija gan ir atrodama daudzās mājās, konusu vari izveidot pats. Materiālu gan nežēlo, lai no uzkodu smaguma eglīte nesaplok.

@janeyfoodlover Make your own edible Olive Snack Tree this Christmas! #olives #christmasbaking #christmascooking #christmasideas #christmasfood #christmasdecoration ♬ original sound - Jana Abelovská
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu