Kuras ir trīs vislabākās mājsaimnieces pēc Zodiaka zīmes?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Monstar Studio/ Shutterstock

Astrologi izdala trīs Zodiaka zīmju pārstāves, kuras ir ideāli piemērotas mājsaimnieces lomai. Mājas vienmēr būs ideāli tīras, bērni kopti, drēbes būs izgludinātas un gardas vakariņas vienmēr tiks pasniegtas laikā. 

VĒZIS

Šajā zīmē dzimušās sievietes visērtāk jūtas ģimenes lokā, tāpēc viņām ir ļoti svarīgi darīt visu, lai partneris būtu laimīgs. Vēža zīmē dzimušās sievietes labprāt iepriecinās savu vīrieti ar kulinārijas priekiem. Turklāt Vēža zīmē dzimušās sievietes ir lieliskas mātes un ir gatavas uz visu sava bērna laimes labā.

JAUNAVA

Sievietes Jaunavas mīl tīrību un kārtību, un virtuve vienmēr viņas mājā izskatās nevainojami. Lai izvairītos no iespējamas kulinārijas katastrofas, Jaunava ir gatava savam partnerim atstāt citus darbus, lai varētu pievērsties tikai virtuvei un uzkopšanai.

LAUVA

Sievietes Lauvas mājsaimnieces lomā ir ļoti ambiciozas. Viņām ēdienkartē vienmēr ir daudz ēdienu, kas gatavoti no gardēžu produktiem. Turklāt viņām patīk ņemt visu savās rokās – tieši tāpēc Lauvas zīmē dzimušo sieviešu ideālie dzīves partneri vīrieši, kuri nevar izlemt par savām ēdiena vēlmēm un ne tikai.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu