27. augustā Carnikavā tiks svinēti Nēģu svētki

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

27.augustā Carnikavā norisināsies tradicionālie Nēģu svētki. Jau no pulksten 10 Ādažu novada iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāta plaša atpūtas, kultūras un sporta programma: koncerti, gardēžu un dizaina tirgus, sporta aktivitātes, radošās darbnīcas un nēģu baudīšana.

Carnikavas parkā no pulksten 11 līdz pat vēlam vakaram notiks dažādas aktivitātes: uzstāsies Patrisha, Žoržs Siksna, Normunds Rutulis un "Eels Of The 60'ies", būs skatāmi un klausāmi gan deju koncerts, gan deju koncertuzvedums "No puķu ziedīnu" ar Anci Krauzi.

Sporta aktivitātes, izņemot orientēšanās piedzīvojumu, norisināsies Carnikavas stadionā. Savukārt orientēšanās piedzīvojumā varēs piedalīties no pulksten 10 līdz 19 ar startu un finišu pie Carnikavas Informācijas centra.

Interesentiem Atvērto durvju dienā būs iespēja aplūkot arī atjaunoto Carnikavas pamatskolu, kuras pārbūves un atjaunošanas darbi noslēdzās šī gada pavasarī. 

Pie SIA "Krupis", Zvejnieku ielā 22, varēs nobaudīt nēģus trijos veidos – būs pieejama zupa, nēģu suši un cepti nēģi želejā. Nēģus baudīt varēs arī Carnikavas parkā, kur ceptus nēģus piedāvās SIA "Zibs" un "Gundegas IP". Norisināsies arī nēģu zupas pagatavošanas konkurss.

Pie Carnikavas Novadpētniecības centra Jomas ielā 7 būs iespēja doties izbraucienā ar zvejnieku laivām vai piedalīties kādā no daudzajām radošajām darbnīcām – iepazīt disku golfu, gleznot, nodarboties ar jogu, izmēģināt dronu pilotēšanu simulatorā un citas aktivitātes. Savukārt Rīgas un Jūras ielās norisināsies Gardēžu un dizaina tirgus.

Pasākuma apmeklētājiem jāņem vērā, ka Nēģu svētku laikā no pulksten  8 līdz 18 būs slēgta satiksme Rīgas ielas posmā no Stacijas līdz Ziedu ielai. Satiksme virzienā uz un no Rīgas (P1) tiks nodrošināta pa Stacijas ielu.

Informācijai par pasākumu seko šeit.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu