Šo kafijas krēmu dēvē par maģisko, jo to piecu minūšu laikā var pagatavot no trīs sastāvdaļām, turklāt bez olām, piena, taukvielām un lieliem tēriņiem. Tas ir gaisīgs, gards un izmantojams tik dažādos veidos – desertos, saldajos kārtojumos, kā “jumtiņš” kafijai vai saldēšanai, iegūstot gardu saldējumu. Pēc konsistences šis kafijas krēms ir tikpat stabils kā treknais sviesta krēms, tādēļ ir ideāli piemērots arī kūku un kēksiņu dekorēšanai. Īsta maģija!
Maģiskais kafijas krēms: tikai 3 sastāvdaļas un 5 minūtes darba (1)
Maģijas uzburšanai tev būs nepieciešamas tikai trīs elementāras sastāvdaļas:
- 20 g šķīstošās kafijas;
- 200 g cukura;
- 160 ml ledusauksta ūdens.
Visas sastāvdaļas liek bļodā un kuļ ar mikseri aptuveni 5 minūtes, līdz iegūst zīdaini spīdīgu un blīvu krēmu, kurš pēc konsistences atgādina stingri sakultas olbaltuma putas.
Gardo kafijas krēmu var baudīt uzreiz pēc sakulšanas, izmantot kēksiņu dekoram vai kāda deserta pagatavošanai, piemēram, liekot deserta traukos vai glāzēs pamīšus ar sasmalcinātiem cepumiem un ogām.
Lai izdodas!