Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

4. vieta: Liec aiz auss: kad cep kartupeļus pannā, ievēro vienkāršus noteikumus

Raksta foto
Foto: Murni/Shutterstock.com

Mums bieži šķiet, ka, piemēram, pagatavot kafiju, izcept olu, izvārīt rīsus ir tik vienkārši, ka par to pat nav vērts lasīt. Bet nē, pat auzu pārslas pagatavot garšīgi ir jāprot. Tas pats attiecas uz vienu no mūsu iecienītākajiem ēdieniem - ceptiem kartupeļiem.

Nu, kā mēs saprotam, pilnībai un izcilībai nav robežu. Tāpēc, lūk, vēl daži portāla "Postimees" padomi, lai ceptie kartupeļi patiešām kraukšķīgi ārpusē, maigi iekšpusē un īstajā laikā papildināti ar garšvielām.

Padomus lasi šeit:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu