Cepelīni — ne tikai vārīti, bet arī pannā un pat krāsnī cepti: 8 receptes izmēģināšanai

Receptes.lv
Cepelīni — ne tikai vārīti, bet arī pannā un pat krāsnī cepti: 8 receptes izmēģināšanai
Facebook Draugiem Whatsapp Pinterest
Comments
Foto: Shutterstock/TVNET kolāža

Nav noslēpums, ka cepelīni — Lietuvas kulinārā mantojuma zelta fonds — varen labi garšo arī latviešiem. Izrādās, šo gardo paēdienu var gatavot ne tikai mums labi zināmajā variantā, vārot sālsūdenī, bet arī cept pannā, cepeškrāsnī un pat apceptus salikt "pilē" un kādu brīdi pasutināt saldajā krējumā. Mums ir 8 kārdinošas receptes, tev atliks tikai izvēlēties to cepelīnu versiju, kura tev vislabāk garšo.

Tēmas
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu