Sirmajam un "Ramen Riga" piešķirts Japānas valdības tituls - "Japānas virtuves labas gribas vēstnieks" (1)

Ziņa papildināta
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Japānas vēstnieks Latvijā Jasuhiro Kavaguči un Mārtiņš Sirmais
Japānas vēstnieks Latvijā Jasuhiro Kavaguči un Mārtiņš Sirmais Foto: Facebook.com/ramenriga

"Pirmais un labākais rāmen tavā mutē by Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants" - tā "Ramen Riga" definē paši sevi savā Facebook lapā sadaļā "Par", un izskatās, ka tāpat domā arī Japānas vēstnieks Latvijā.

Pavāram Mārtiņam Sirmajam Japānas vēstnieks Latvijā Jasuhiro Kavaguči pasniedzis Japānas valdības piešķirto titulu "Japānas virtuves labas gribas vēstnieks", liecina informācija "RamenRiga" Facebook lapā un Sirmā publikācija viņa "Instagram" kontā. Pievienojamies sveicieniem!

Kā portālam Receptes.lv atklāj 3 pavāru restorāna "Tam labam būs augt" direktore Zane Meistere, RamenRiga ir mazais brālis 3 Pavāru restorānam, Restorānam 3 un Pavāru mājai Līgatnē. 

Ņemot vērā gan epidemioloģiskos, gan arī drošības noteikumus, Japānas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Jasuhiro KAVAGUČI vizīte bija plānota.

"Jau janvārī, saņēmām uzaicinājumu no Japānas vēstniecības, ka viņi labprāt aicinātu tieši Mārtiņu Sirmo, kļūt par japāņu ēdienu labas gribas vēstnieku. Taču pandēmijas ierobežojumi lika pārcelt goda raksta saņemšanu uz vēlāku laiku," skaidro Zane.

Japānas Lauksaimniecības, mežsaimniecības un zvejsaimniecibas ministrija uzsākusi šo labas gribas vēstnieku projektu 2015. gadā un cer sadarbībā ar labas gribas vēstniekiem izcelt japāņu virtuves un ēdienu kultūras pievilcību gan Japānā, gan ārvalstīs.

Ministrijas skaidrojums par šo programmu un labas gribas vēstnieku saraksts pieejams ŠEIT.

"Pieņemot šo goda apliecinājumu, vēlamies publiski izteikt pateicību komandai ar kuru ikdienā strādājam un viesiem kuri ļoti iecienījuši RamenRiga. Ikdienā viesi redz tikai priekšpusi, kādu no mūsu gādīgajām viesmīlēm, taču dziļāk ir iekšā tā ir vesela komanda, kura rūpējās, lai ikdienu viss notiktu līmenī. Sākot jau ar viesmīļiem un pavāriem, turpinot ar mūsu čaklajām biroja dāmām, kuras darbojas roku rokā ar mārketinga komandu un valdes locekļiem," pateicībā dalās Zane Meistere.

"Ramen Riga" ēdienkartes galvenā sadaļa, protams, ir ramen zupas, bet gardēži atradīs arī daudzveidīgus wok ēdienus, Poke bļodas, Bento box un gardas uzkodas Āzijas gaumē.

Sirmais ir SIA "Ramen Lv" valdes loceklis ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi. Kā liecina "Firmas.lv", pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 272 054 eiro, bet peļņa - 579. Uzņēmumā strādāja astoņi darbinieki, informē ziņu aģentūra "LETA".

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu