Nosauktas piecas zodiaka zīmes, kuras biežāk tiek pie kāda nevēlama kilograma (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: fizkes/shutterstock.com

Astrologi apgalvo, ka zvaigznes ietekmē mūsu ēšanas paradumus. Izrādās, ka Vērsis, Lauva, Vēzis, Strēlnieks un Zivis ir tās zīmes, kas nereti tiek pie lieka kilograma, un tas saistīts ar viņu rakstura īpašībām. Bet der atcerēties - zvaigznēs rakstīts nav akmenī kalts, tāpēc vienkārši atliek dzīvot veselīgi un visi riski samazinās.

Krievu astroloģe Gaļina Janko ir nosaukusi zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visbiežāk cieš no aptaukošanās. Pēc speciālistes domām, Vērsis, Lauva, Vēzis, Strēlnieks un Zivis ir pakļauti šim riskam visvairāk. Katrā gadījumā to izskaidro dažādi faktori, tomēr šajās zīmēs dzimušajiem ir viena kopīga iezīme: viņiem vienmēr jāievēro jāuzmana savs uzturs un jārūpējas par sevi, neatstājot novārtā apmeklējumu sporta zālē. Pretējā gadījumā kāds lieks kilograms vai pat vairāki būs klāt ātri vien, raksta "Postimees".

Saraksta augšgalu ieņem Vērši (20. aprīlis - 20. maijs), kurš parasti dievina gardus ēdienus un neko sev neliedz. Viņiem garšo saldumi, ātrās uzkodas, našķi, kurus var baudīt esot kustībā. Bet aktīvu dzīvesveidu, gluži pretēji, īsti nevar ciest. Protams, galu galā tas viss ietekmē skaitli uz svariem. Janko saka, ka pilnīgi visi Vērši ir pakļauti riskam.

"Atkarība no pārtikas ar augstu kaloriju saturu apbalvo Vērsi ar lieko svaru. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem lielākoties nemaz nepatīk kustēties un apgrūtināt sevi ar fiziskām aktivitātēm, kas apvienojumā ar neveselīgu uzturu rezultējas ar jaunām, lielākām auguma aprisēm," skaidro astroloģe.

Reitinga otrajā vietā ir Lauvas (23. jūlijs - 22. augusts), kurus lielā mērā pieviļ mīlestība pret skaistu dzīvi un dažādām baudām. Tiecoties pēc prieka, viņi ir pieraduši neko sev neliegt. Arī uztura jautājumos. Turklāt neatkarīgos Lauvas reti interesē citu cilvēku viedokļi, tāpēc viņi reti uzklausa draugu vai uztura speciālistu padomus.

“Ja Lauva vēlas vēlā vakara stundā notiesāt kārtīgu gabalu šokolādes kūku, viņa sev to noteikti neliegs. Bieži pārēdas, īpaši tad, ja nejūtas emocionāli labi, jo savas negācijas "slīcina" ēdienā. Ar šādu atkarību no ēdiena nevajadzētu būt pārsteigtam ne par dubultzodu, ne biksēm, kas te derēja un nu vairs ne. Tomēr ar aktīvu dzīvesveidu viss ir noturams grožos, tāpēc vienkārši vairāk jākustas,” iesaka Janko.

Līderu trijnieku noslēdz Vēži (22. jūnijs - 22. jūlijs), kuri mīl ēst garšīgi un ļoti bieži neapzinās apēstās pārtikas daudzumu. Šīs zīmes pārstāvji mīl gatavot paši - daudz un regulāri, kas arī galu galā nevar neietekmēt figūru, jo viss arī jānotiesā. Visbeidzot, Vēži arī dod priekšroku pasīvam dzīvesveidam.

Neskaitot Top 3 zodiaka zīmes, kas ir pakļautas lielākajam riskam, arī Strēlnieki (22. novembris - 21. decembris) un Zivis (20. februāris - 20. marts) var būt biežā cīņā ar liekajiem kilogramiem, kaut arī nedaudz retāk. Pirmos "piebeidz" ieradums ēst, lai tiktu galā ar stresu, otriem - problēmas ar paškontroli. Ja tu esi kāds no iepriekš minēto zīmju pārstāvjiem, astroloģe Gaļiņa Janko iesaka īpaši piedomāt pie veselīga dzīvesveida, lai nākotnē nav jācieš un sev nekas jāpārmet.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu