Rozā olas? Tādas nenopirkt, bet pagatavot gan var!

FOTO: receptes.lv

Pavasarī gribas arvien vairāk un vairāk krāsu - gan dabā, gan apģērbā, gan uz šķīvja. Lieldienās goda vietā tiek celta ola. Ierasti tā balta ar dzeltenu viducīti, bet arī oliņu var izdaiļot košāku.

Ja svētkos uz galda vēlies celt rozā olas, tās jāsagatavo jau laikus.

Nepieciešamais:

  • Olas;
  • Vārītas bietes;
  • Krējums;
  • Majonēze (var neizmantot);
  • Sinepes;
  • Sāls;
  • Pipari (ja vēlas).

Oliņas ir jāizvāra, lai dzeltenums būtu ciets. Jāatdzesē un jānoloba. 

Lai tās nokrāsotos rozā, nosedz tās no visām pusēm ar bietēm un atstāj vismaz uz dažām stundām vai nakti ledusskapī.

Tad noskalo bietes no katras olas, griez uz pusēm un izņem dzeltenumus. Tos saspaidi kopā ar mērcēm un garšvielām, lai var pildīt koši rozā olu pusītēs un pasniegt.

Darbības soli pa solim skaties video:

@receptes.lv

Gatavojamies Lieldienām! Krāsainas oliņas ar pildījumu. ##fyp ##foryou ##foryoupage ##receptes ##eastercrafts

♬ original sound - Receptes
Uz augšu
Back