:format(webp)/nginx/o/2021/03/23/13691980t1hdeef.jpg)
Vai tev ir bijis tā, ka tiec pie lieliska granātābola vai mango, skaties uz to un domā - kā lai es to glīti pasniedzu? Mums ir idejas!
Vai tev ir bijis tā, ka tiec pie lieliska granātābola vai mango, skaties uz to un domā - kā lai es to glīti pasniedzu? Mums ir idejas!
Mango ir ļoti gards auglis, tomēr tā pasniegšana var sagādāt zināmas problēmas.
Kāpēc?
Ir risinājums, kā tikt pie glītiem mango gabaliņiem. Svarīgs nosacījums: auglim jābūt gatavam; ja tas būs ciets, šī metode nederēs. Kā tas darāms? Skaties video:
@receptes.lv Kā glīti pasniegt mango? Viegli! ##fyp ##foryoupage ##foryou ##receptes ##tvnet
♬ original sound - Receptes
Drošības noteikumi: kad veic iegriezumus, noteikti turi augli uz dēlīša. Ja turēsi to plaukstā, pastāv liels risks sevi savainot, jo gatava mango miza ir plāna un trausla!
Otrs auglis, kura pasniegšana mēdz sagādāt problēmas, ir granātābols. Zinām, ka koši sarkanās sēkliņas ir ne vien ļoti gardas, bet arī veselīgas, tomēr - kā to ērti pasniegt un baudīt? Metodes ir vairākas - piemēram, griezt uz pusēm un izdauzīt sēkliņas ar karoti. Bet mums ir cita versija. Tev būs nepieciešams auglis un ass nazis.
@receptes.lv Sagriezt granātābolu ir vienkāršāk par vienkāršu! Izmēģini un nekad vairs nešmucējies! ? ##fyp ##foryou ##foryoupage ##receptes ##tvnet
♬ original sound - Receptes
Vienkārši un rezultāts glīts, vai ne? Neaizmirsti izņemt visas baltās augļa plēvītes - tās nav ēdamas un bojā skatu.
Drošības noteikumi: tāpat kā ar mango, visas darbības veic lēnām uz virtuves dēlīša, lai izvairītos no iespējamām traumām.
Lai izdodas!