Video Virtuvē pie Mazā Šefiņa: ko gatavoja Elizabete Gaile?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: ReTV/Mazais Šefiņš

Mazais Šefiņš ReTV raidījumā ciemos aicināja jauno dziedātāju Elizabeti Gaili. Abi virtuvē gatavoja ļoti labi zināmus ēdienus, bet to visvienkāršākajā un ātrākajā izpildījumā. Kā viņiem veicās?

Mazais Šefiņš Lūkass savus viesus izvēlas pats un šoreiz kopīgi rosīties virtuvē bija uzaicinājis jauno dziedātāju, mūziķi Elizabeti Gaili. Uzdevums bija pagatavot divus ēdienus: pamatēdienā "Ātro floti" un desertā ceptus ābolus ar piedevām.

Foto: ReTV/Mazais Šefiņš

"Ātrā flote" jeb makaroni flotes gaumē ir sena recepte, kurai ir neskaitāmi daudz dažādu versiju. Mazais Šefiņš kopā ar Elizabeti gatavoja vienkāršāko un ātrāko versiju. Lai šo ēdienu pagatavotu, galvenās sastāvdaļas ir makaroni, malta gaļa, sīpols, tomātu mērce un garšvielas. Kāda ir receptes gatavošanas gaita, skaties video:

Vislabākās ēdienreizes noteikti ir tās, kurās nav aizmirsts arī par desertu. Viens no vienkāršākajiem un aukstajiem mēnešiem ļoti piestāvošs deserts ir cepti āboli.

Foto: ReTV/Mazais Šefiņš

Arī šī recepte ir atrodama ļoti dažādās versijās, bet Mazais Šefiņš ir izvēlējies savu. Lai šo desertu pagatavotu, tev būs nepieciešami āboli (vēlams antonovka), skābais krējums, cukurs, kanēlis un saldējums pasniegšanai. Kā sagatavot ābolus, tos pildīt, cik ilgi un cik grādos cept - skaties video.

Nākamo epizodi skaties šo svētdien, 29. novembrī, ReTv plkst. 9.30.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu