/nginx/o/2020/10/14/13412123t1h93cc.jpg)
Baltmaize, kas izmērcēta sakultā olā un izcepta, zināma daudziem. Pasaulē to sauc par franču grauzdiņu. Kailija Dženere dalījusies ar savu - uzlaboto recepti, padarot šo grauzdiņu īpaši kraukšķīgu ārpusē un mīkstu iekšpusē.
Baltmaize, kas izmērcēta sakultā olā un izcepta, zināma daudziem. Pasaulē to sauc par franču grauzdiņu. Kailija Dženere dalījusies ar savu - uzlaboto recepti, padarot šo grauzdiņu īpaši kraukšķīgu ārpusē un mīkstu iekšpusē.
Kailija Dženere - amerikāņu televīzijas seja, modele un uzņēmēja sava Instagram profila īsajos stāstiņos dalījās ar savu franču grauzdiņu recepti - tā atšķiras no citām ar to, ka ir īpaši kraukšķīga. Kāda ir viņas slepenā sastāvdaļa? Pavisam vienkārša un atrodama daudzās virtuvēs.
Kas nepieciešams, lai izceptu baltmaizi Dženeres gaumē?
Gatavošanas gaita:
Sakuļ olas ar pienu, kanēli un vaniļas ekstraktu. Citā šķīvītī sasmalcina brokastu pārslas. Kailija Dženere izmanto saldinātas, bet, ja kontrolē cukura patēriņu, izmanto citas.
Tad pannā izkausē sviestu. Ņem šķēli maizes, kārtīgi izmērcē olas maisījumā, tad apvārti brokastu pārslās un cep, līdz zeltainas. Slavenība pievienoja arī šķipsnu brūnā cukura.
Šo versiju noteikti ir vērts izmēģināt, bet, ja ne, var pieturēties arī pie klasiskām vērtībām: