5 talantīgākās horoskopa zīmes virtuvē

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes ir atzītas par entuziastiskākajiem un talantīgākajiem kulināriem, vēsta "Starhit". Protams, vienmēr ir arī izņēmumi.

5. vieta - Zivis

Dodoties ceļojumā vai pārgājienā, uzaicini sev līdzi šīs zīmes pārstāvi. Nenožēlosi! Viņi prot pārsteigt un būs sagatavojušies.

Turklāt pat vienkāršākie un tradicionālākie ēdieni prasmīgās rokās iegūst jaunas garšas. Īpaša uzmanība bieži tiek pievērsta ēdiena prezentācijai.

4. vieta - Svari

Šajā jomā obligāti jāizceļ Svari. Varbūt viņu kulinārijas sasniegumi ne vienmēr ir augstākās virtuves šedevri, taču nav iespējams nepamanīt viņu talantu. Ja Svari ir devušies plīts virzienā, esi drošs: tev ir paveicies! Šis vakars noteikti paliks atmiņā. Svari neuzskata gatavošanu par pienākumu, taču viņiem patīk pārsteigt ģimeni un kolēģus ar labu maltīti.

3. vieta - Dvīņi

Dvīņi kā jau Dvīņi: vienā dienā viņi būs sajūsmā par ēst gatavošanu, nākamajā dienā viņi to uzskatīs par sodu, taču svarīgākais - viņi prot pagatavot šedevru no teju nekā.  

Apbrīnojums ir arī ātrums, ar kādu Dvīņi darbojas virtuvē.

2. vieta - Strēlnieks

Gardēži. Viņi tiešām daudz zina par ēdienu. Strēlnieki labi pārvalda gan tradicionālo ēdienu gatavošanu, gan labprāt dodas garšu ceļojumos un pagatavo ēdienus no citām kultūrām. Šīs zīmes pārstāvji ciena ēdienu un tā kvalitāti. Droši var apgalvot, ka lielākā daļa Strēlnieku patiesi izbauda pašu gatavošanas procesu.

1. vieta - Auns

Ar Auniem ir tikai divi scenāriji: vai nu no virtuves mūk kā no uguns, vai arī virtuve ir tā vieta, kur viņi atrodas bieži un jūtas kā zivs ūdenī. Izcili pavāri un saimnieces! Pret eksperimentiem izturas piesardzīgi, taču, ja sadūšojas un ļaujas savam fantāzijas lidojumam, visticamāk, jaunā recepte atradīs sev vietu ēdienkartē un tiks gatavota atkārtoti. Auni zina, kā iepriecināt sevi, ģimeni, draugus ar gardu maltīti, un virtuvē var būt stundām ilgi.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu