Tomāti zupās: koši un garšīgi

10 receptes
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Laiks, kad siltumnīcas pilnas ar gataviem tomātiem, ir lielisks. Tie jāliek ne tikai burciņās, bet arī jāvāra gardās zupās. Lai izdodas!

Ieteikums: ja receptē izmantoti konservēti tomāti, tos droši aizstāj ar svaigiem. Lai zupa baudāmāka, atbrīvo tos no miziņas ar blanšēšanas metodi. Veic nelielu iegriezumu tomāta mizā, aplej to ar vārošu ūdeni, lai tas pilnībā nosegts, un ļauj dažas minūtes "pasildīties". Pēc tam miziņa viegli nonāks no tomāta mīkstuma.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu