Sakaltusi maize - lieliska piedeva teju jebkuram ēdienam!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Maize ir viens no pārtikas produktiem, kas ātri paliek ciets, un diemžēl tādu maizi vairs neviens nevēlas baudīt brokastīs. Taču maizei nekad nevajadzētu nonākt atkritumu grozā. 

Džeimijs Olivers savā pavāra pieredzē izmantojis ne vienu vien sacietējušu maizi. Lūk daži viņa padomi - sausu maizi lieciet blenderī un samaliet rīvmaizē. To vēlāk varēsiet izmantot desertos, mērcēs, sautējumos un citur.

Vēl variants maizi sagriezt kubiciņos un vēlāk izmantot kā gardu dekorāciju jūsu mīļākajā biezzupā, zaļajos salātos vai pat makaronu ēdienos.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu