Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Sakaltusi maize - lieliska piedeva teju jebkuram ēdienam!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Maize ir viens no pārtikas produktiem, kas ātri paliek ciets, un diemžēl tādu maizi vairs neviens nevēlas baudīt brokastīs. Taču maizei nekad nevajadzētu nonākt atkritumu grozā. 

Džeimijs Olivers savā pavāra pieredzē izmantojis ne vienu vien sacietējušu maizi. Lūk daži viņa padomi - sausu maizi lieciet blenderī un samaliet rīvmaizē. To vēlāk varēsiet izmantot desertos, mērcēs, sautējumos un citur.

Vēl variants maizi sagriezt kubiciņos un vēlāk izmantot kā gardu dekorāciju jūsu mīļākajā biezzupā, zaļajos salātos vai pat makaronu ēdienos.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu