Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/05/13/13098865t1h4d3e.jpg)
Maize ir viens no pārtikas produktiem, kas ātri paliek ciets, un diemžēl tādu maizi vairs neviens nevēlas baudīt brokastīs. Taču maizei nekad nevajadzētu nonākt atkritumu grozā.
Džeimijs Olivers savā pavāra pieredzē izmantojis ne vienu vien sacietējušu maizi. Lūk daži viņa padomi - sausu maizi lieciet blenderī un samaliet rīvmaizē. To vēlāk varēsiet izmantot desertos, mērcēs, sautējumos un citur.
Vēl variants maizi sagriezt kubiciņos un vēlāk izmantot kā gardu dekorāciju jūsu mīļākajā biezzupā, zaļajos salātos vai pat makaronu ēdienos.