Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kressalāti tiem, kuriem ikdienas darbs ir pie datora

Raksta foto
Foto: Depositphotos

Kressalāti ir bagāti ar dažādām minerālvielām – jodu, kalciju, dzelzi, fosforu un sēra savienojumiem, kas piešķir tiem sīvu un nedaudz rūgtenu garšu.

 Tāpat tie bagāti ar C vitamīnu un beta karotīnu. Kressalāti uzlabo ēstgribu un veicina gremošanu, kā arī īpaši ieteicami visiem tiem, kuri ikdienā strādā pie datora, jo labvēlīgi iedarbojas uz redzi. Kressalāti ir visvienkāršāk izaudzējamie mikrozaļumi, jo tos var ievākt  jau pēc 4–7 dienām. Izmantojami pie salātiem, mērcēm, omletēm, biezpiena uz brokastu maizītēm, kā arī dekorēšanai.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu