Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Ķiršu - medus kūka

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klasiskā medus kūka, protams, ir izcila, bet šad un tad arī visierastākās garšas kārojas papildināt. Izvēlies skābenāku ķiršu ievārījumu. Dekoram kūkas virspusē var izmantot arī ogas no kompota, tikai pārliecinies, lai ķirši ir bez kauliņiem.

Ķiršu - medus kūka

Raksta foto

Vairāk recepšu izlases:

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu