Ķiršu - medus kūka

Ķiršu - medus kūka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s medus (2kārtīgas ēd.k)
  • 2 tējk. sodas bez kaudzes
  • 3 glāze/s miltu
  • Krēmam:
  • 1 l skābā krējuma - vēlams lauku
  • 1 glāze/s cukura
  • 20 g želatīna
  • Ķiršu ievārījums (var variēt)

Pagatavošana

120 min.
  1. Saputo olas ar cukuru + medu + miltus + sodu.
  2. Sadala uz 3 daļām, cep 200 grādos (apm.15 min.katru)
  3. Atdzisušas ripas saslapina ar ķiršu sīrupu (no ievārījuma).
  4. Skābo krējumu + cukuru saputo, pievieno uzbriedinātu želatīnu .Liek uz ripas krēmu, kādā kārtā, ja vēlas, ieliek arī ķiršus - sakārto kūku. Kūku noslēdz ar ķiršiem.

    Lai labi garšo!
    Skābo krējumu + cukuru saputo, pievieno uzbriedinātu želatīn...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi