Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķiršu - medus kūka

Ķiršu - medus kūka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s medus (2kārtīgas ēd.k)
  • 2 tējk. sodas bez kaudzes
  • 3 glāze/s miltu
  • Krēmam:
  • 1 l skābā krējuma - vēlams lauku
  • 1 glāze/s cukura
  • 20 g želatīna
  • Ķiršu ievārījums (var variēt)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Saputo olas ar cukuru + medu + miltus + sodu.
  2. Sadala uz 3 daļām, cep 200 grādos (apm.15 min.katru)
  3. Atdzisušas ripas saslapina ar ķiršu sīrupu (no ievārījuma).
  4. Skābo krējumu + cukuru saputo, pievieno uzbriedinātu želatīnu .Liek uz ripas krēmu, kādā kārtā, ja vēlas, ieliek arī ķiršus - sakārto kūku. Kūku noslēdz ar ķiršiem.

    Lai labi garšo!
    Skābo krējumu + cukuru saputo, pievieno uzbriedinātu želatīn...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas