Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Gardāko un mīkstāko pīrādziņu recepšu izlase

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: receptes.lv

Pīrāgam, nabagam abi gali... nē, nē, nekas nav apdedzis. Pīrādziņiem jābū mīkstiem, pufīgiem, zeltainiem. Ar pildījumiem un mīklu vai variēt: ja rauga mīklas nav tava stipra puse, ņem kārtaino. Speķītis ar sīpoliem ir klasika, bet vari likt arī šķiņķi, sieru, zaļumus.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu