Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Saldie burkāni: kūku un kēksiņu recepšu izlase

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: receptes.lv

Burkāns viennozīmīgi ir tā sakne, ko izmantojam regulāri, bet pamatā gatavojot pamatēdienus, vārot zupas un taisot salātus, bet tiem ir sava vieta arī kūkās un kēksiņos. Nezinātājs pat nepateiks, ka kūkas galvenā sastāvdaļa ir burkāni, jo to skaistā krāsa un saldā garša tik ļoti iederas!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu