Raksta turpinājums
Gada siltie mēneši ir labākais laiks, kad izbaudīt zaļumu burvību, jo tad tos var noplūkt savā mazdārziņā vai iegādāties no vietējiem zemniekiem. Bet, lai zaļumus maksimāli izbaudītu, jāzina, ar kādiem ēdieniem tie vislabāk sader!
Gada siltie mēneši ir labākais laiks, kad izbaudīt zaļumu burvību, jo tad tos var noplūkt savā mazdārziņā vai iegādāties no vietējiem zemniekiem. Bet, lai zaļumus maksimāli izbaudītu, jāzina, ar kādiem ēdieniem tie vislabāk sader!
Dilles un pētersīļus mēs esam ieraduši baudīt visu gadu, bet tie nav vienīgie vērtīgie, aromātiskie un garšām bagātie zaļumi.
Vasaras sākumā nevajadzētu aizmirst arī par pienenēm un nātrēm.
Novārtā noteikti nedrīkst atstāt arī garšaugus, kas lielā cieņā arī dažādās aizjūru zemēs: baziliks, rozmarīns, oregano un kinza, skaidro portāls "Original food".