Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Burkanu kūkām piemīt īpaša maģija. Tās maigā garša iepriecinās ikvienu kūku mīļotāju. Spēlējies ar garšām: ja pagatavo saldāku krēmu, izmanto skābāku ievārījumu, lieliski iederēsies smiltsērkšķu. 

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Raksta foto

Vairāk recepšu izlases:

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu