Kārojas apēst ko skābu?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Visbiežāk ko skābāku kārojas apēst pēc tam, kad ēsta trekna pārtika lielākā daudzumā. Jāseko savam uzturam un maksimāli jānomaina treknie ēdieni pret dažādiem dārzeņiem.

Vēl viens iemesls varētu būt novājināta imunitāte un pirmās saaukstēšanās pazīmes. Tādās situācijās ieteicams dzert skābenas augļu tējas, īpaši mežrozīšu, kā arī jāēd skābeni augļi, kas satur C vitamīnu, piemēram, kivi un apelsīni.

Tomēr, ja, izmēģinot visus variantus, kāre pēc skāba nemazinās, bet parādās vēl tādi simptomi kā apetītes zudums, nepatīkamas sajūtas pēc ēšanas un nomoka netīkamas atraugas, jāvēršas pie speciālista.

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu