Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Siers

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Veikalu plauktos bieži var redzēt siera produktu: tie izskatītās kā īsts siers un arī garšo, bet ir daudz lētaki. Tomēr atšķirība starp šiem sieriem ir ne tikai cenā.

Siera produkts, galvenokārt, sastāv no taukiem, kas nav piena produkts: kad tos apstrādā, tauki kļūst ķīmiski aktīvi un nonāk cilvēka organismā, reaģē ar šūnām un iznīcina audus. Tātad, ja veselība ir dārga, labāk ir nopirkt dabisko sieru retāk nekā to aizstāt ar lētiem "dubultniekiem".

Lasi vēl:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu