Raksta turpinājums
/nginx/o/2020/02/06/12923376t1h8d95.jpg)
Ja esi pieradis iegūt proteīnus no dzīvnieku izcelsmes produktiem, gaļu nevajadzētu aistāt ar cīsiņiem un dažādiem pusfabrikātiem. No tiem produktiem ieguvums ir niecīgs, toties tie ir bagāti ar dažadām pārtikas piedevām, kas nav organismam vēlamas un ir pat kaitīgas.
Ja liellopa gaļas un cūkgaļas cena šķiet pārāk augsta, var izvēlēties vistas un tītar gaļu. Putnu gaļa ir lētāka, pietiekoši barojoša un satur mazāk tauku, tātad diētiskāka.
Nevajadzētu arī aizmirst par subproduktiem. To cenas ir ļoti pievilcīgas un paši produkti vērtīgi, ja labi pagatavoti - debešķīgi gardi. Piemēram, liellopa aknas satur rekordlielu dzelzs daudzumu un B grupas vitamīnus.