Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

“Gaspačo” aukstā dārzeņu zupa

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Virtuvē ienāk kripatiņa Spānijas. Klasiski šajā zupā visi svaigie dārzeņi tiek sablendēti, taču versijas modernākās izpausmēs netrūkst, piemēram, daļu dārzeņu atstāt gabaliņos, lai daudzveidīgāka tekstūra.

“Gaspačo” aukstā dārzeņu zupa

Raksta foto

Vairāk recepšu izlases:

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu