Apzīmējums "maigs"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes / Depositphotos.com / Pexels.com

“Atzīšos – definēt šo vīna stilu bija vissarežģītāk. Ar šo apzīmējumu saprotu tādu vīnu, kurā ir no visa pa druskai un nepārspīlēti – neuzbāzīgi aromāti, ne pārāk augsts skābums, ne pārāk liels alkohola stiprums, sarkanvīniem neuzbāzīgs un samtains ziedu tējas tanīnu sīvumiņš, sabalansēts salduma un skābuma līmenis, mierīga, noapaļota garša bez kādas noteiktas īpašības. Tie ir tīkami, liegi, gludi un kautrīgi vīni, kurus gribas salīdzināt ar zīdu,” stāsta Mārcis Mitrevics. Vīni ar apzīmējumu “maigs” labi sader ar tradicionālajiem pastas un rīsu ēdieniem, salātiem, jūras veltēm, baltajās mērcēs gatavotām zivīm, augļiem un desertiem.

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu