Pannas gudrības

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čuguna panna būs lielākā vērtība. Lai arī tā ilgāk silst, kad tas ir noticis, nebūs problēmu ar straujām temperatūras maiņām. Ja nav čuguna pannas, izvēlies pannu ar biezāku dibenu. 

Vai esi dzirdējis kā uz sakarsētas pannas runā mīkla? Šajās skaņās der ieklausīties - ja sprakšķi un šņākšana ir skaļa, panna ir pārāk karsta!

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu