Lapu kāposti jeb Kale

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels.com / Unsplash.com / Depositphotos.com

Sātīgie, tumši zaļie Kale kāposti  jeb lapu kāposti ir bagāti ar minerālvielām, un ne velti tie mūsdienās ir populāra sastāvdaļa veģetāriešu un vegānu ēdienkartē. Viena sēklu paciņa izmaksā mazliet virs viena eiro, taču tie aug samērā ātri – jau sešas nedēļas pēc iesēšanas lapu kāposti ir gatavi ēšanai. Salīdzinot ar veikalu cenām, pašu audzētās veltes būs lētākas un arī kvalitatīvākas.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu