Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta turpinājums
/nginx/o/2020/02/06/12922704t1hec34.jpg)
Pēc aktīvākas un bagātīgākas ēšanas ieteicams ēdienkartē iekļaut viegli sagremojamus produktus, piemēram, zupas, tvaicētus dārzeņus, skābpiena produktus, šķiedrvielas – avokado, auzas, lēcas –, augļus ar zemu cukura saturu – greipfrūtus, apelsīnus, meloni. Viegla maltīte ātrāk sašķelsies un pārstrādāsies, kuņģa un zarnu trakts attīrīsies, bet uzturvielas veiksmīgāk uzsūksies.
Raksta turpinājums