Uzmanīgi ar izlietni

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pat ja pie naža kaut kas ir piekaltis, nevajadzētu to mest izlietnē un atstāt uz ilgu laiku mērcēties. Pirmkart, tas ir nedroši, jo tu vari aizmirst vai nepamanīt, ka izlietnē ir nazis un sagriezties. Otrkārt, pat tie naži, kas ir no nerūsējošā tērauda, ilgi esot ūdenī, ar laiku var pārklāties ar rūsainiem pleķiem. Centies nazi nomazgāt tūlīt pēc lietošanas, īpaši tad, ja esi griezies augļus vai tomātus, jo skābes, ko satur šie produkti, pastiprināti bojā naža virsmu.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu