Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Ko pievienot labākai struktūrai?

Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Lai iegūtu krēmīgāku kulteni, saki "jā" skābajam krējumam Kārtīga karote skābā krējuma ir slepanā sastāvdaļa, kas olu kultenim piešķir bagātīgu, īpaši krēmīgu tekstūru. Lai arī ļoti neuzkrītoša, garša ir jūtama un garšas kārpiņām tīkama. Rezultātu dos jebkurš skābais krējums, tomēr vislabāko rezultātu sasniegsi izmantojot pēc iespējas treknāku krējumu. Cik daudz pievienot? 1 tējkaroti uz katru sakulto olu! 

Olu kultenis ar skābo krējumu

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu