Ko pievienot labākai struktūrai?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Lai iegūtu krēmīgāku kulteni, saki "jā" skābajam krējumam Kārtīga karote skābā krējuma ir slepanā sastāvdaļa, kas olu kultenim piešķir bagātīgu, īpaši krēmīgu tekstūru. Lai arī ļoti neuzkrītoša, garša ir jūtama un garšas kārpiņām tīkama. Rezultātu dos jebkurš skābais krējums, tomēr vislabāko rezultātu sasniegsi izmantojot pēc iespējas treknāku krējumu. Cik daudz pievienot? 1 tējkaroti uz katru sakulto olu! 

Olu kultenis ar skābo krējumu

Foto: Depositphotos.com
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu