Vafeles ar vārīto iebiezināto pienu

4 1
Vafeles ar vārīto iebiezināto pienu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s miltu
  • 1/2 glāze/s kefīra
  • Nedaudz vairāk par 1/2 no mazā margarīna
  • Vaniļas cukurs
  • Vārīts iebiezinātais piens

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno miltus, kefīru, izkausētu margarīnu un vaniļas cukuru. Sasatāvdaļas var mainīt arī skatoties pēc garšas, biezuma vai šķidruma.
  2. Uzkarsē vafeļu pannu, viegli ietauko un cep vafeles, līdz skaistam brūnumam. Vēl karstas satin tūtiņā.
  3. Tūtiņas pilda ar vārītu iebiezināto pienu.

    Lai labi garšo!
    Tūtiņas pilda ar vārītu iebiezināto pienu.

Lai labi garšo...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jānis Ozoliņš 2017. gada 9. augusts 15:37
Laikam domāts govs piens, kurš faktiski paredzāts teļu ēdināšanai nevis cilvēkiem. Tas jau reiz nokļuvis kombinātā, tad iebiezināts un tagad vēl vārīts...? Piens jau tas sen vairs nav. Mūsu organisms neatpazīst tādus mākslīgus veidojumus. Bēdīgos rezultātus redzam visapkārt.
Sabīne Kūna 2009. gada 14. novembris 20:37
Uz plīts, katliņā ar ūdeni.
Jolanta Volckova 2009. gada 14. novembris 16:15
iebiezināto pienu vārīt uz plīts vai katliņā ar ūdeni?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize