1. Atkausētai vai svaigi maltai gaļai pieliek smalki sarīvētus kartupeļus un sīpolus (vai sagrieztus).
2. Pieliek olas, ūdenī izmērcēto maizi (ūdeni pirms maizes pievienošas izspiež), ķiploku (sagrieztu vai rīvētu) un garšvielas.
3. Masu kārtīgi samīca.
4. Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr kotletes kļūst brūnas un kraukšķīgas. *Ja vēlas, var pirms cepšanas kotletītes apviļāt rīvmaizē, taču pēc pieredzes saku, ka to darīt vajadzētu tikai uzmanīgiem pavāriem, jo piedegusi rīvmaize nav īpaši garšīga :) * Ja ir drosme, tad vajadzētu pirms cepšanas gaļas masu pagaršot, lai zinātu, vai nevajag vēl kādas garšvielas. Ja šķiet, ka masa ir par sāļu, iespējams, ka nav nemaz tik traki - cepšanas procesā daļa garšvielu ''izcepsies''.