Mammas kotletes

5 1
Mammas kotletes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • 2 olas
  • 2 nevārīti kartupeļi
  • 1 pabieza baltmaizes šķēle
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Atkausētai vai svaigi maltai gaļai pieliek smalki sarīvētus kartupeļus un sīpolus (vai sagrieztus).
  2. Pieliek olas, ūdenī izmērcēto maizi (ūdeni pirms maizes pievienošas izspiež), ķiploku (sagrieztu vai rīvētu) un garšvielas.
  3. Masu kārtīgi samīca.
  4. Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr kotletes kļūst brūnas un kraukšķīgas.
    *Ja vēlas, var pirms cepšanas kotletītes apviļāt rīvmaizē, taču pēc pieredzes saku, ka to darīt vajadzētu tikai uzmanīgiem pavāriem, jo piedegusi rīvmaize nav īpaši garšīga :)
    * Ja ir drosme, tad vajadzētu pirms cepšanas gaļas masu pagaršot, lai zinātu, vai nevajag vēl kādas garšvielas. Ja šķiet, ka masa ir par sāļu, iespējams, ka nav nemaz tik traki - cepšanas procesā daļa garšvielu ''izcepsies''.

    Labu apetīti!
    Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr kotletes kļūst brūnas un k...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Marika 2012. gada 11. oktobris 15:29
Njammiigas!!!
karina 2011. gada 5. janvāris 18:12
loti garsigi!taisiju uz savu dzimsanas dienu visiem loti patika,labi ka daudz biju uztaisijusi!:):):)
normunds Zalitis 2010. gada 19. septembris 18:49
Pagatavoju un tieshaam gardi!:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni