Visvienkāršākās kartupeļu pankūkas

5 1
Visvienkāršākās kartupeļu pankūkas
Foto: Depositphotos.com
Lai pankūkas būtu kraukšķīgākas un ātrāk izceptos, tās netaisa lielas un biezas. Masu uzliekot uz pannas, smuki ar karoti izspaida, lai ir plakanas un plānas.

Sastāvdaļas

  • 7 vidēja lieluma, zaļi kartupeļi
  • 1 ola
  • Garšvielas kartupeļu ēdieniem vai sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Zaļus kartupeļus nomazgā un nomizo. Sarīvē uz rupjas rīves. Nospiež sulu.
  2. Olas iesit traukā un sakuļ. Kad tas izdarīts, tad pievieno kartupeļiem, pievieno garšvielas pēc garšas un kārtīgi samīca, sajauc.
  3. Tad sagatavoto masu pa mazai plakanai piciņai liek uz uzkarsētas pannas, pievienojot eļļu.
    Pankūkas cep līdz tās paliek brūnas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Egils Rutkovskis 2017. gada 5. februāris 16:47
Kāpēc tā ja nomokas ? Uz piecām pesonām ņem 15 vidēja lieluma kartupeļus. Tos sarīvē. Var izspiest caur sulu spiežam mašīnu, bet tad iegūto masu sajauc ar iegūto kartupeļu sulu. SuLai jābūt kopā sajaukti ar kartupeļu cieti, kura nosēdusies . Pieliek 3 tējkarotes sāli. Liek uz pannas un cep eļļā. Nekādu miltu un olu. Satur kopā pašā kartupeļi milti. Labu ēstgribu!
Katrīna 2014. gada 1. aprīlis 14:35
Ideāla recepte ! Sanāca tiiiiiik garšīgi ! :)))
mince16 2013. gada 30. decembris 18:39
Izskatās, ka mūsu mājās ir jauns mīļākais ēdiens. Vienkārši un ļoti garšīgi! Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni