Cīsiņu mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 cīsiņi
  • 200 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 2 ēd karotes miltu
  • Krējums
  • Piens
  • Garšvielas, cukurs, sāls u.c

Pagatavošana

15 min.
  1. No sākuma sagriež sīpolus un cīsiņus, apcep brūnus.
  2. pannā izkausē sviestu, pievieno miltus un nedaadz apbrūnina, tad lej klāt pienu un pieliek krējumu. garšvielas pēc izvēles, kad mērce gatava, pievieno klāt cīsiņus ar sīpoliem un 2-3 minūtes uz lēnas uguns pavāra.
  3. pasniedz kopā ar griķiem vai kartupeļu biezeni.
  4. Ātri, garšīgi un sātīgi!

Komentāri

Inguss 2013. gada 19. marts 20:28
Protams ka var pienu aizvietot ar ūdeni es tā vismaz darīju :D Sanāca normāli
emīls 2012. gada 8. janvāris 23:28
Siekalas mutē saskrēja.
nekas 2009. gada 18. jūnijs 17:04
ir iespēja pienu ar ūdeni aizvietot :D ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni