Cīsiņu mērce

4 1
Cīsiņu mērce
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 10 cīsiņi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 100 ml krējuma
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. miltu
  • Svaigs baziliks
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas

Pagatavošana

25 min.
  1. Notīrītus burkānus sarīvē, sīpolus sagriež. Cep sviestā.
  2. Sagriež cīsiņus, pievieno burkāniem, arī apcep.
  3. Pievieno miltus un nedadz apbrūnina, tad lej klāt pienu un pieliek krējumu.
  4. Papildina ar sāli, pipariem un sasmalcinātu baziliku. Uz mazas uguns lēni vāra 2-3 minūtes.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Papildina ar sāli, pipariem un sasmalcinātu baziliku. Uz maz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inguss 2013. gada 19. marts 20:28
Protams ka var pienu aizvietot ar ūdeni es tā vismaz darīju :D Sanāca normāli
emīls 2012. gada 8. janvāris 23:28
Siekalas mutē saskrēja.
nekas 2009. gada 18. jūnijs 17:04
ir iespēja pienu ar ūdeni aizvietot :D ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni