Cepta vista ar apelsīniem

4 1
Cepta vista ar apelsīniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1-1.5 kg veselas vistas
  • 2 ēd. k. šķidra medus
  • 4 ēd. k. sinepju pulvera
  • 3 notīrīti un uz pusēm pārgriezti apelsīni
  • 2 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

70 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200C. Ievieto vistu cepešpannā.
  2. Samaisa medu un sinepes. Rūpīgi iesmērē vistai zem ādas un nedaudz pa virsu.
  3. Izspiež apelsīniem sulu, atlikušo mīkstumu nedaudz sasmalcina un kārto apkārt vistai. Apšpricē ar eļļu.
  4. Cep cepeškrāsnī 50 min., laiku pa laikam apslakot ar izdalāmo sulu. Gadījumā, ja vistas āda sāk piedegt, pārklāj ar foliju. Izņem no cepeškrāsns, ietin folijā un, pirms pasniegšanas ļauj 10 min. pastāvēt.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 50 min., laiku pa laikam apslakot ar izdalām...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni