Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronu un maltās gaļas sacepums

2005. gada 25. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Makaronus droši var izmantot iepriekš novārītus. Ja tie ir nedaudz salipuši, tie jāatdala cits no cita.
Pagatavošana
45 min
1. Makaronus novāra vieglā sālsūdenī.
2. Sīpolu notīra un sagriež. Papriku sagriež gabaliņos.
3. Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu, pievieno sīpolus un pasautē. Tad pievieno papriku un visu piecas minūtes cep. Pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus.
4. Makaronus nokāš un nosusina.
5. Kārto cepeštraukā maltās gaļas masu, pa virsu makaronu un pārber bagātīgu kārtu ar rīvētu sieru. Ievieto krāsnī līdz siers izkusis un nedaudz apbrūnējies.

Labu apetīti!
Uz augšu