Avokado - vistas krēmzupa

3 1
Avokado - vistas krēmzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas filejas
  • 3 gatavi avokado
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 citrons
  • 1 kubiņš vistas un 1 kubiņš dārzeņu buljona
  • Citronpipari
  • 1/2 tējk. ķimeņu
  • Sāls
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež kubiņos vistas fileju.
  2. Katliņā ielej mazliet olīveļļu - ieber tur sagriezto gaļu, pārkaisa ar citronpipariem, pieber mazliet sāls, samaisa un šauj apakšā lēnu uguni, maisot cepina, līdzko sāk raut klāt - pārlej ar 1 l karsta buljona (dārzeņu + vistas) un vāra uz lēnas uguns minūtes 10.
    Kad viss pavārījies, kārtīgi visu sablenderē.
  3. Virtuves kombainā liek avokado mīkstumu - uzspiež virsū sulu no citrona pusītes pieber pustējkaroti ķimeņu un samaļ viendabīgā krēmīgā masā.
  4. Beigās pie masas pievieno saldo krējumu un samaisa (nevajag daudz maisīt - tik lai sajaucas kopā).
  5. Iegūto masu iemaisa blenderētajā vistas gaļā, iespiež sulu no otras citrona pusītes, vēlreiz sablenderē un uzvāra.
    Lej šķīvjos, noformē ar nelielu daudzumu sasmalcināta, svaiga avokado.

    Lai labi garšo!
    Iegūto masu iemaisa blenderētajā vistas gaļā, iespiež sulu n...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas