Sākums > Receptes > Zupas

Avokado - vistas krēmzupa

2005. gada 3. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež kubiņos vistas fileju.
2. Katliņā ielej mazliet olīveļļu - ieber tur sagriezto gaļu, pārkaisa ar citronpipariem, pieber mazliet sāls, samaisa un šauj apakšā lēnu uguni, maisot cepina, līdzko sāk raut klāt - pārlej ar 1 l karsta buljona (dārzeņu + vistas) un vāra uz lēnas uguns minūtes 10.
Kad viss pavārījies, kārtīgi visu sablenderē.
3. Virtuves kombainā liek avokado mīkstumu - uzspiež virsū sulu no citrona pusītes pieber pustējkaroti ķimeņu un samaļ viendabīgā krēmīgā masā.
4. Beigās pie masas pievieno saldo krējumu un samaisa (nevajag daudz maisīt - tik lai sajaucas kopā).
5. Iegūto masu iemaisa blenderētajā vistas gaļā, iespiež sulu no otras citrona pusītes, vēlreiz sablenderē un uzvāra.
Lej šķīvjos, noformē ar nelielu daudzumu sasmalcināta, svaiga avokado.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu