2. Katliņā ielej mazliet olīveļļu - ieber tur sagriezto gaļu, pārkaisa ar citronpipariem, pieber mazliet sāls, samaisa un šauj apakšā lēnu uguni, maisot cepina, līdzko sāk raut klāt - pārlej ar 1 l karsta buljona (dārzeņu + vistas) un vāra uz lēnas uguns minūtes 10. Kad viss pavārījies, kārtīgi visu sablenderē.
3. Virtuves kombainā liek avokado mīkstumu - uzspiež virsū sulu no citrona pusītes pieber pustējkaroti ķimeņu un samaļ viendabīgā krēmīgā masā.
4. Beigās pie masas pievieno saldo krējumu un samaisa (nevajag daudz maisīt - tik lai sajaucas kopā).
5. Iegūto masu iemaisa blenderētajā vistas gaļā, iespiež sulu no otras citrona pusītes, vēlreiz sablenderē un uzvāra. Lej šķīvjos, noformē ar nelielu daudzumu sasmalcināta, svaiga avokado.