Kraukšķīgās garneļu uzkodu maizītes

3 1
Viegla, bet ļoti eleganta uzkoda svinību mielastam.

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 4 šķēle/s tostermaizes
  • 16 attīrītas tīģergarneles
  • 4 ēd. k. krēmsiera
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Nedaudz svaiga rozmarīna
  • Sviests
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu un apcep uz pannas vai apgrauzdē tosterī un sviestu plānā kārtiņā pēc tam uzsmērē uz maizītes - tas, lai tā būtu kraukšķīga, bet nepaliktu cieta.
  2. Sasmalcina rozmarīnu un sajauc ar krēmsieru.
  3. Notīra ķiploku sasmalcina, apcep nedaudz sviestā, tajā izcep garneles. Papildina ar nelielu daudzumu sāls.
  4. Tostermaizēm nogriež garozu, katru šķēli sadala 4 daļās.
  5. Uz katras mazās maizītes liek nedaudz krēmsiera un glīti "uzsēdina" garneli.

    Lai labi garšo!
    Uz katras mazās maizītes liek nedaudz krēmsiera un glīti "uz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas